Welkom bij Avispa-IA

Avispa-IA is een jong bedrijf maar met jarenlange ervaring op het gebied van industriële automatisering en paneelbouw en dus verder bouwend op reeds verworven kennis en ervaring. Avispa-IA is voorgekomen uit Blok Techniek uit Scherpenzeel. Blok Techniek is gespecialiseerd in de bouw van schakel- en verdeelinrichtingen tot 6300 ampère als ook (kleinere) bedieningspanelen en besturingskasten. Er wordt met name voor de industrie en utiliteit gebouwd. Als gevolg van het uitbreiden van de activiteiten op het gebied van industriële automatisering en paneel- bouw is besloten hier een zelfstandige onderneming voor op te zetten.

Wat doen wij?

Avispa-IA richt zich op de industriële automatisering en gebouw automatisering (domotica), zowel op het gebied van ontwerp en engineering alsook het ontwerpen en assembleren van besturingspanelen. Voor iedere automatiseringsvraag heeft Avispa-IA de oplossing. Betrouwbaarheid, innovatie en deskundigheid maken Avispa-IA de juiste partner voor het ontwerpen van uw automatisering. Of dit nu op het gebied is van de industrie, proces of van gebouw automatisering.

Investeren

Nu we zelfstandig opereren, zullen we nog meer investeren in kennis, innovatie en ontwikkeling. En dat is natuurlijk een hele goede reden om vrijblijvend een gesprek met ons te initiëren over hoe we binnen Avispa-IA u als nieuwe klant van dienst kunnen zijn!